Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Festival Voor mijn Dood

zaterdag 24 september 2022 - 11:00 - 18:00

 

‘Festival Voor mijn Dood’ wil de dood bespreekbaar maken gedurende een 1-daags festival in het centrum van Maastricht op zaterdag 24 september 2022.

We zullen het thema vanuit verschillende invalshoeken zoals lezingen, workshops, tentoonstellingen, muziek en theater benaderen, waarbij een interactieve en multiculturele insteek aanwezig is.

Op een laagdrempelige manier wordt een beladen onderwerp “de dood” bespreekbaar gemaakt en jong en oud bij het festival betrokken. Het festival wordt georganiseerd door het Netwerk Sterven & Rouw Zuid-Limburg en heeft geen commercieel karakter.

Het uitgebreide programma voor dit bijzondere festival kunt u hier downloaden en de overzichtelijke flyer met het verkorte programma hier of klik op de afbeeldingen hieronder.

 

       

 

Hoe zit jouw hemel eruit? 

Niemand weet dat, maar heeft er wel ideeën over. Teken jouw hemel hier en lever de tekening in bij Dominicanen Boekhandel voor 24 september a.s. Vergeet niet je naam en leeftijd te vermelden. De tekening zullen wij daar tentoonstellen.

 

Voor het laatste nieuws kunt u ons volgen op Facebook (klik hier).

 

Op locatie kunnen er tijdens het festival foto’s gemaakt worden. Als u dit niet op prijs stelt, geeft u dit dan door aan de desbetreffende contactpersoon op de locatie.

 

Dit festival is mede mogelijk gemaakt door:

   

 

        

          

       

 

     

 

 

 

Dit bericht delen:
Facebooktwitterlinkedinmail

Gegevens

Datum:
zaterdag 24 september 2022
Tijd:
11:00 - 18:00
Website:
https://www.stervenrouwlimburg.nl

Locatie

Maastricht centum

Organisator

Netwerk Sterven & Rouw Zuid-Limburg
E-mail:
info@stervenrouwlimburg.nl
Website:
https://www.stervenrouwlimburg.nl